PËRDORIMI:

  1. Rrotulloni poshtë (bazën) e lapsit derisa solucioni/gelli të dalë. Gjatë përdorimit për herë të parë nevojiten më shumë rrotullime qe te shfaqet gelli.
  2. Aplikoni një shtresë të gellit ku dëshironi ti zbardhni dhëmbët.
  3. Mbani buzët e hapura për 30 sec – 1 min derisa formula të thahet ne dhëmbët tuaj.
  4. Lëshoni buzët, mos hani e pini për 20-30 min dhe pastaj shpërlani gojën.

KËSHILLË:

Pastroni dhëmbët para aplikimit të lapsit. Kjo ndihmon ti largoni bakteret  dhe mikrobet e ndryshme në sipërfaqen e dhëmbëve dhe pastaj aplikoni produktin.

Nëse zakonisht keni shkumë në gojë, fshini pak dhëmbët me një peshqir apo letër që te jenë të thatë para aplikimit të produktit.

Kombinojeni me një higjienë të pastër te gojës gjatë ditëve të përdorimit dhe dhëmbët tuaj do të shkelqejnë.