Zbardhues për dhëmbë

Spastroje

Sillni një buzëqeshje të bukur në jetën tuaj me lapsin tonë magjik! Formula jonë e provuar klinikisht për zbardhjen e dhëmbëve është krijuar për të funksionuar shpejt dhe përshtatet lehtësisht në rutinën tuaj ditore.

Aplikimi zgjat vetëm dy minuta dhe do të zbardhë dukshëm dhëmbët tuaj deri në 7 hije më të bardhë brenda pak ditësh. Përshtatet lehtësisht në xhepin tuaj ose në çantë kozmetikë!

Përshtypni shefin tuaj, bashkëpunëtorët dhe miqtë me një buzëqeshje të ndritshme verbuese!