ÇKA E BËNË KAQ TË VEÇANTË?

Lapsi zbardhues i përmbënë sistem të trefishtë reagimi, duke mbajtur higjienen e pastër të gojës dhe duke ju dhënë dozë ideale serumi për zbardhimin e dhëmbëve. Pa substanca të fluorit dhe  vetëm përberës natyral të kombinaur qe zbardhin dhëmbët maksimalisht dhe parandalojnë kariesin.

SA KOHË NEVOJITET QË DHËMBËT E MI TË ZBARDHEN?

Zbardhja fillon te vërehet 1-4 ditë pas përdorimit, varet nga gjendja e dhëmbëve tuaj kur filloni. Është dëshmuar shkencëtarisht që Zbardhuesi zbardhon dhëmbët deri në 8 nuanca dhe arrin bardhësi maksimale pas përdorimit të përditshëm.

SA DO TË ZGJASË?

Lapsi përmban disa aplikime solucion te nevojshëm për zbardhim, deri ne 2 jave dhe perdoret vetem nje herë në ditë, rregullisht. Efektet e bardhesise fillojne pas 1-4 diteve mirepo nese perdoret per dy deri tre jave  dhëmbet fitojnë bardhësi maksimale deri 8 nuanca dhe mbeten ashtu për një periudhë  te gjatë kohore

A KA EFEKT ANËSOR?

E testuar dhe dëshmuar shkencëtarisht,Zbardhuesi nuk ka asnje efekt anësor dhe mund të përdoret nga çdokush që dëshiron dhëmbë të bardhë dhe të fortë, pa karies.

SI TA PËRDORI?

Lehtë. Rrotulloje poshtë bazën e lapsit për të dalë solucioni/gelli. Përdorimi për herë të parë kërkon më shumë rrotullime deri të shfaqet solucioni/gjelli. Buzëqeshni dhe mbani buzët larg njëra tjetrës, kështu aplikoni shtresë të trashë të solucionit në të gjithë dhëmbët. Gelli shpejt do reagojë dhe do të filloj zbardhjen. Mos hani dhe mos pini në 20 minutat e ardhme.

OOOPS, KAM PËRBIRË PAK SOLUCION/gjell

Njoftoni ambulancën! HAJGARE! Ka një shije paksa te cuditshme por asnje efekt negativ, mos u brengosni.

ENDE MË KRIJON SHKUMË NË GOJË

Pa merak. Ajo ështe normale. Formula zbardhuese përmbanë agjent që pastrojnë dhe forcojnë dhëmbët, kështu që kur vie në kontakt me bakteret  gelli fillon te shkumojë  dhe të aktivizohet edhe më tej. Mos u brengosni, është mirë që te shpërlani dhëmbët para aplikimit të lapsit në mënyrë që të largoni bakteret nga goja.

SI TA POROSIS DHE SI BËHET PAGESA?

Porosia bëhet përmes opsionit  Porosit duke plotësuar të dhënat ose në faqen e Intagramit @zbardhues apo Facebook duke dërguar mesazh dhe produkti arrin brenda 48h në adresen tuaj, pagesa gjatë pranimit të produktit. Me poshte klikoni tek ikonat e instagram apo facebook per tna vizituar.