Ne jemi aq të sigurt në efektin e lapsit të ri Zbardhues saqë garantojmë rimbursim për çdo përdorues të pakënaqur. Ne kemi mbi 50,000 përdorues të kënaqur, e cila është dhe arsyeja pse vendosëm ta ndërmarrim këtë hap.
Ne garantojmë me krenari se dhëmbët tuaj do të jenë të paktën dy hije më të bardhë pasi të përdorni produktin tonë.
Në rast se nuk jeni të kënaqur me efektin e lapsit Zbardhues, mund ta ktheni atë me një rimbursim brenda 14 ditëve nga data e marrjes së lapsit Zbardhues.

Për të aplikuar me sukses për një rimbursim:

• Bëni një pamje të qartë të dhëmbëve tuaj para se të përdorni produktin tonë.
• Përdorni produktin tonë saktësisht siç udhëzohet Bëni një fotografi të qartë pas aplikimit të katërmbëdhjetë
• Dërgoni një email në rimbursim@zbardhues.com me fotografitë tuaja para dhe pas
• Pas miratimit, na e ktheni produktin sipas udhëzimeve.
• Nga momenti i marrjes së porosisë të lapsit Zbardhues, ka një afat 14-ditor për të aplikuar për një rimbursim.

Sigurohuni që të bëni një foto para dhe pas në ndriçim të ngjashëm, pasi ne nuk miratojmë rimbursim nëse ka ndryshime drastike në ndriçim. Para dhe pas fotot duhet të përmbajnë datën kur janë bërë.